Kosmetika

MÁDARA SOS Sensitive hydratační krém 50 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: SOS

Hydratační krém MÁDARA SOS Sensitive dokonale hydratuje, regeneruje a zvláčňuje namáhanou pokožku. Zklidňuje citlivou pokožku se sklonem k zarudnutí.

NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml Při nákupu 2ks produktů značky Mádara získáte NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.
999
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MÁDARA SOS Sensitive hydratační krém 50 ml

50156826

Úvod

Hydratační krém MÁDARA SOS Sensitive dokonale hydratuje, regeneruje a zvláčňuje namáhanou pokožku. Podporuje přirozenou, hydrolipidovou vrstvu pleti a zabraňuje jejímu vysychání. Zklidňuje podráždění a zanechává svěží pleť plnou života. Zvyšuje pevnost i pružnost pokožky. Krém má velmi lehké složení. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Vhodný pro citlivou pokožku se sklonem k zarudnutí. Certifikováno Cosmos Organic. 

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • ideální pro citlivou pokožku se sklonem k zarudnutí
  • lehká textura
  • veganské složení
  • certifikováno Cosmos Organic

Použití

Aplikujte denně na suchou a osušenou pokožku. Jemně vklepejte do pleti pomocí prstů.


O značce

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.