Kosmetika

MÁDARA SOS Sensitive noční krém 70 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: SOS

Noční krém MÁDARA SOS Sensitive dokonale vyživuje a regeneruje pokožku během spánku. Stimuluje produkci kolagenu, zvyšuje pevnost i pružnost pokožky. Vegan.

NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml Při nákupu 2ks produktů značky Mádara získáte NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.
1 130
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MÁDARA SOS Sensitive noční krém 70 ml

50156827

Úvod

Noční krém MÁDARA SOS Sensitive dokonale vyživuje a regeneruje pokožku během spánku. Má bohatou krémovou strukturu, která podporuje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pleti a zabraňuje jejímu vysychání. Stimuluje produkci kolagenu, zvyšuje pevnost i pružnost pokožky a dodává jí mladistvý vzhled. Krém se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný či lepivý film. Zklidňuje podráždění citlivé pleti se sklonem k zarudnutí

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a vyživuje
  • bohatá krémová textura
  • veganské složení
  • certifikováno Cosmos Organic
  • pro citlivou pokožku se sklonem k zarudnutí

Použití

Naneste na čistou a osušenou pokožku. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte do pleti.


O značce

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.