Kosmetika

Avène Tyčinka na rty SPF50+ 3 g

Značka: AVÈNE
Produktová řada: Sluneční ochrana
1.0

Hydratační tyčinka s UV filtry pro péči o citlivou pokožky rtů. Tyčinka na rty SPF50+ zajišťuje velmi vysokou ochranu rtů před slunečními paprsky.

*Při nákupu nad 390 Kč sleva 200 Kč *Při nákupu označených produktů značky Avène řady SUN v minimální hodnotě 390 Kč vč. DPH získáte slevu 200 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
489
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Avène Tyčinka na rty SPF50+ 3 g

50118997

Úvod

Hydratační tyčinka s UV filtry pro péči o citlivou pokožku rtů. Avène Tyčinka na rty SPF50+ zajišťuje velmi vysokou ochranu rtů před slunečními paprsky. Poskytuje rtům dlouhotrvající hydrataci, chrání je před popraskáním a zanechává je hebké a vyživené. Příjemná textura, která se rychle vstřebává, nelepí a nezanechává bílé stopy.

Výsledek:

  • poskytuje rtům vysokou ochranu před slunečním zářením
  • hydratuje, vyživuje a zvláčňuje rty
  • s voděodolným složením

Složení

Antioxidační komplex a termální voda Avène.


Použití

Aplikujte přípravek 20 minut před vystavením se slunečnímu záření. Pro zajištění uvedené úrovně ochrany aplikujte 9 tahů na rty. Pro zachování úrovně ochrany aplikaci často opakujte, zejména při pocení, po plavání a osušení ručníkem. 


Upozornění

Nepobývejte Vy ani Vaše děti na slunci příliš dlouho a obzvláště se jeho paprskům vyhněte mezi 11. a 15. hodinou. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Prostředky na ochranu proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu před ultrafialovým zářením.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.