Kosmetika

Avène Ultra fluid Invisible SPF50 50 ml

Značka: AVÈNE
Produktová řada: Sluneční ochrana

Invisible fluid Avène Ultra SPF50 se širokospektrálním slunečním filtrem TriAsorB poskytuje pleti každodenní vysokou ochranu před UVB, UVA a modrým světlem HEV.

*Při nákupu nad 390 Kč sleva 200 Kč *Při nákupu označených produktů značky Avène řady SUN v minimální hodnotě 390 Kč vč. DPH získáte slevu 200 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
849
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Avène Ultra fluid Invisible SPF50 50 ml

50156292

Úvod

Invisible fluid Avène Ultra SPF50 se širokospektrálním slunečním filtrem TriAsorB poskytuje každodenní vysokou ochranu před UVB, UVA a modrým světlem HEV a chrání tak pleť před fotostárnutím. Má velmi lehkou texturu. Díky technologii „water-like“ se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Ideální jako báze pod make-up. Vysoce voděodolné složení bez parfemace. Vhodný i na citlivou pleť.

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje vysokou ochranu před UV zářením
  • lehká textura
  • antioxidační účinek
  • ideální i pod make-up
  • voděodolný

Použití

Před pobytem na slunci naneste přípravek v množství na jeden prst na obličej a krk. Snížení tohoto množství výrazně sníží úroveň ochrany. Pro zachování úrovně ochrany aplikaci často opakujte, zejména při pocení, koupání nebo otírání. Vyvarujte se kontaktu s očima. V případě kontaktu důkladně opláchněte vodou.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když používáte opalovací krém. Nadměrné vystavování se slunci je nebezpečné. Nevystavujte se slunečnímu záření mezi 11. a 16. hodinou. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunečnímu záření. Noste ochranný oděv (klobouk se širokou krempou, sluneční brýle, tričko atd.). Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.