Péče o dítě

Suavinex Wonder Dudlík 6-18m 2 ks gray+spring

Značka: SUAVINEX
Produktová řada: Wonder

Wonder dudlík 6-18m gray+spring od značky Suavinex obsahuje plochou silikonovou savičku, která respektuje přirozený vývoj zubů a dutiny ústní. Balení o 2 ks.

NAVÍC Suavinex krém na ruce 75 ml Při nákupu produktů značky Suavinex v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Suavinex krém na ruce 75 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Varianty produktu
299

Cena za 1 kus(tbl): 149,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Suavinex Wonder Dudlík 6-18m 2 ks gray+spring

50157259

Úvod

Fyziologický dudlík 6-18m Wonder gray+spring od značky Suavinex obsahuje plochou silikonovou savičku, která respektuje přirozený vývoj zubů a dutiny ústní. Okraj dudlíku je mírně zkosený směrem ven, což pomáhá cirkulaci vzduchu mezi šidítkem a nosními dírkami. Zohledňuje anatomii obličeje. Plochý a symetrický tvar poskytuje více prostoru v dutině ústní pro jazyk a zajišťuje co nejpřirozenější sání. Napodobuje tvar mateřské bradavky. Bez BPA. Balení o 2 kusech.

Hlavní vlastnosti:

  • plochá a symetrická savička
  • volné proudění vzduchu mezi dudlíkem a nosem
  • napodobuje tvar mateřské bradavky
  • ultra lehký a tenký silikon
  • nezasahuje do vývoje dutiny ústní

Použití

Před prvním použitím vysterilizujte.


Upozornění

Dítě odnaučte na dudlík nejpozději do 3 let věku.


O značce

Španělská společnost Suavinex, specialista na kojenecký sortiment, vytváří své produkty s láskou a pečlivostí. Produkty této značky se postarají o to, aby se vaše dítě cítilo dobře, protože platí šťastné dítě = šťastný rodič a naopak. Funkční a bezpečné výrobky si rozumí s módními trendy. Kolekce jsou každý rok obměňovány a lahvičky, dudlíky a klipsy byly povýšeny na skutečné módní doplňky pro naše nejmenší.

Kvalita je zásadní

Výrobky jsou certifikované a firma spolupracuje s Výborem For Child Use and Care Articles, organizace pověřené zpracováním norem pro dětské výrobky v Evropě. Vývoj šidítek a saviček probíhá za spolupráce se Španělským sdružením dětských zubních lékařů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.