Kosmetika

MÁDARA SOS Hydra Star Collection sada pro suchou a dehydratovanou pleť

Značka: MÁDARA
Produktová řada: SOS

Sada pro suchou a dehydratovanou pleť MÁDARA SOS Hydra Star Collection obsahuje tři produkty, které zajistí pokožce dokonalou hydrataci a výživu.

NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml Při nákupu 2ks produktů značky Mádara získáte NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.
999
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MÁDARA SOS Hydra Star Collection sada pro suchou a dehydratovanou pleť

50159255

Úvod

Sada pro suchou a dehydratovanou pleť MÁDARA SOS Hydra Star Collection obsahuje tři produkty, které zajistí pokožce dokonalou hydrataci a výživu. V setu se nachází micelární voda, hydratační sérum i pleťový krém, a to vše s přírodním složením. Micelární voda perfektně odstraňuje make-up a nečistoty, je velmi šetrná k pokožce. Obsahuje šťávu z Aloe vera, růžovou vodu a kyselinu hyaluronovou.

Intenzivně pečuje o suchou pokožku

Sérum zklidňuje napjatou, namáhanou a dehydrovanou pokožku. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a cennou kombinaci přírodních olejů, výtažků ze severských bobulovin a bylinek. Hydratační krém posiluje ochrannou vrstvu pokožky a udržuje v ní nezbytnou vlhkost. Brání vysoušení a zanechává pokožku hebkou a rozjasněnou. Obsahuje velké množství antioxidantů a vitaminů ze severských bobulovin a ovoce.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a regeneruje pokožku
  • pečuje o namáhanou suchou pleť
  • zklidňuje podráždění
  • navrací svěžest a komfort
  • praktické balení na cesty

Sada obsahuje:

  • MÁDARA SOS HYDRA RECHARGE CREAM, 50 ml
  • MÁDARA SOS HYDRA REPAIR INTENSIVE SERUM, 20 ml
  • MÁDARA MICELLAR WATER, 50 ml

Použití

Začněte vyčištěním pleti micelární vodou. Po vyčištění pleti naneste intenzivní sérum SOS Hydra Repair. Nakonec naneste krém SOS Hydra Recharge. Používejte ráno i večer.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.