Kosmetika

NAIF Hair Lotion pro výživu vlasů a snadné rozčesávání 150 ml

Značka: NAIF
Produktová řada: Baby & Kids

Lotion pro výživu vlasů a snadné rozčesávání od NAIF představuje praktického pomocníka při česání jemných vlásků. Hravě zkrotí i ty nejzacuchanější vlásky. Vegan.

345
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NAIF Hair Lotion pro výživu vlasů a snadné rozčesávání 150 ml

50161056

Úvod

Lotion pro výživu vlasů a snadné rozčesávání od NAIF představuje praktického pomocníka při česání jemných vlásků. Vyživuje a usnadňuje rozčesávání. Přírodní vlasové lotion hravě zkrotí i ty nejzacuchanější vlásky. Můžete jej použít před úpravou do vlhkých vlasů po umytí. ale také do suchých kadeří. Vlásky se vám budou lépe upravovat a účes bude lépe držet. Zanechává hebké, lesklé a příjemně voňavé vlásky. Obsahuje rostlinný glycerin a extrakt ze semen bavlníku. Nezatěžuje a nemastí jemné dětské vlásky. Složení je 100% veganské, dermatologicky testované, s neutrálním pH.

Hlavní vlastnosti:

  • usnadňuje rozčesávání
  • zanechává jemné a hebké vlásky
  • fixuje účes
  • nemastí
  • dermatologicky testován

Použití

Umyté vlásky vysušte ručníkem. Produkt ve spreji aplikujte ze vzdálenosti 30 cm, jemně promněte a po té rozčešte. Můžete použít i do suchých vlasů. Před použitím protřepejte.  


O značce

Dětská kosmetika NAIF neobsahuje minerální oleje, syntetická pěnidla, chemické konzervanty, esenciální oleje či jiné potenciálně alergenní látky. Produkty jsou vhodné pro citlivou dětskou pokožku a pro pokožku se sklonem k ekzémům.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.