Kosmetika

Sandstone Eyeshadow 701 Moonshine oční stíny 2 g

Značka: SANDSTONE

Oční stíny Sandstone Eyeshadow v odstínu 701 Moonshine dokonale zvýrazňují oči a dodávají oslnivý pohled. Umožňují jemné orámování očí i intenzivnější zvýraznění.

NAVÍC Sandstone Mascara Grand Danois Black 1 ks Při nákupu 2 produktů značky Sandstone získáte NAVÍC Sandstone Mascara Grand Danois Black 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
509

Cena za 1 kus(tbl): 509,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sandstone Eyeshadow 701 Moonshine oční stíny 2 g

50160767

Úvod

Oční stíny Sandstone Eyeshadow v odstínu 701 Moonshine dokonale zvýrazňují oči a dodávají oslnivý pohled. Snadno se nanášejí a umožňují jemné orámování očí i intenzivnější zvýraznění, mohou se vrstvit. Záleží na vás, jaký vzhled preferujete. Nanáší se pomocí malého štětečku a k dosažení dokonalého výsledku použijte i štětec na vystínování. Můžete je nanést i na mokrý štětec ke zvýraznění oční linky a zintenzivnění barvy. Stíny jsou veganské, certifikované pro alergiky a díky tomu budou vyhovovat i velmi citlivé pokožce

Hlavní vlastnosti:

  • sytá barva
  • snadno se nanáší
  • dlouhotrvající výdrž
  • perfektně zvýrazní oči
  • veganské složení

Použití

Aplikujte požadovaný odstín štětečkem nebo aplikátorem. Samotná aplikace očních stínů bude mnohem snazší, pokud před nanesením stínu použijete bázi pod oční stíny. Díky tomu se barva očních stínů stane intenzivnější, reálnější a déle vydrží.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.