Kosmetika

Sandstone Intense Care 44 Summer Rose rtěnka 3,5 g

Značka: SANDSTONE

Rtěnka Sandstone Intense Care 44 Summer Rose dokonale zvýrazňuje a zvláčňuje rty. Dodává rtům intenzivní barvu po dlouhou dobu. Veganské složení.

NAVÍC Sandstone Mascara Grand Danois Black 1 ks Při nákupu 2 produktů značky Sandstone získáte NAVÍC Sandstone Mascara Grand Danois Black 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
599

Cena za 1 kus(tbl): 599,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sandstone Intense Care 44 Summer Rose rtěnka 3,5 g

50160773

Úvod

Rtěnka Sandstone Intense Care 44 Summer Rose dokonale zvýrazňuje a zvláčňuje rty. Dodává rtům intenzivní barvu po dlouhou dobu. Vyživující, hydratační a ochranné složky zajistí, že vaše rty budou vypadat plnější. Na rtech je velmi lehká. Rtěnka pečuje o vaše rty se skvalenem, antioxidantantem, který hydratuje a zjemňuje. Dále obsahuje také vyživující jojobový olej, vitamin E, bambucké máslo a ricinový a meruňkový olej. Vytváří na rtech hedvábný závoj. Certifikována pro alergiky, bez parfemace a veganská. 

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale zvýrazňuje a zvláčňuje rty
  • dodává intenzivní barvu
  • hydratuje a zvláčňuje
  • vhodná i pro alergiky
  • veganské složení

Použití

Aplikujte přímo na rty. Pro výraznější vzhled naneste Sandstone Lipliner podél okraje rtů a poté naneste rtěnku Intense Care Lipstick na celý ret.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.