Zdravotnické prostředky

AlfaSilver HA+ krém 15 ml

Značka: ALFASILVER

Krém AlfaSilver HA+ slouží k ošetření ran, na kterých vytváří ochrannou bariéru proti mikrobům, urychluje hojení a podporuje regeneraci tkáně.

199
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: AlfaSilver HA+ krém 15 ml

50162871

Úvod

Drobná poranění si zaslouží účinné, ale zároveň šetrné ošetření. Krém AlfaSilver HA+ slouží k ošetření lehkých poranění, řezných ran, lehkých popálenin a odřenin. Jeho účinné složky vytváří na ráně ochrannou bariéru proti sekundární mikrobiální nákaze a podporují hojení ran. Přispívají k přirozené regeneraci tkáně. Kyselina hyaluronová podporuje hydrataci tkáně. Dimetikon má vysokou schopnost vytvářet ochranný film. Díky antimikrobiálním vlastnostem patentovaného komplexu SCX (oxid křemičitý obohacený o ionty stříbra a chlorhexidin) zajišťuje obranu proti vnějším mikrobiálním patogenům.

Hlavní vlastnosti:

  • bariéra proti mikrobiální nákaze
  • rychlejší hojení ran
  • přirozená regenerace tkáně

Složení

Voda, cetylstearylethylhexenoát, izopropylmyristát, polyoxyethylen (2) ether kyseliny stearové, polyoxyethylen (21) ether kyseliny stearové, etylstearylalkohol, glycerin, panthenol, mandlový olej, bambucké máslo, SCX (oxid křemičitý obohacený o ionty stříbra a chlorhexidin), dimetikon, výtažek z aloe pravé, hyaluronát sodný, olivový olej, L-Iysin, L-prolin, L-Ieucin, glycin, hydrogenovaný fosfatidylcholin, trikapryl/glycerylester kyseliny kaprinové, ethanol, skvalen, ceramid NP.


Použití

1. Před aplikací poraněné místo očistěte fyziologickým roztokem a vysušte.
2. Naneste takové množství krému, které pokryje celé postižené místo.
3. Po nanesení krému postižené místo nemasírujte a nechte krém volně zaschnout tak, aby se vytvořila souvislá ochranná vrstva.
4. Aplikujte jednou až dvakrát denně.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.