Drogerie

Somat Kapsle do myčky Excellence 4v1 50 ks

Značka: SOMAT

Somat Excellence Kapsle do myčky nádobí 4v1 dokonale odstraňují zbytky jídla i zaschlé nečistoty a zanechávají čisté a zářivě lesklé nádobí. Ideální i k mytí na nízkou teplotu.

279
Ušetříte 20%

Původní cena:  349 Kč  ·  sleva 70 Kč

Cena za 1 kus(tbl): 5,58 Kč

Nejnižší cena před slevou: 349 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Somat Kapsle do myčky Excellence 4v1 50 ks

50162684

Úvod

Kapsle do myčky Excellence 4v1 od značky Somat dokonale odstraňují zbytky jídla i zaschlé nečistoty a zanechávají čisté a zářivě lesklé nádobí. Eliminují všechny skvrny a šmouhy od vody. Jedna kapsle se skládá ze tří gelových komor, které zajišťují hloubkové čištění bez kompromisů. Udržují taktéž i čistou myčku bez usazenin z čisticího prostředku. Somat navíc funguje i při nízkých teplotách na eko programy.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale odstraňují odolné nečistoty
  • zanechávají dokonale čisté a lesklé nádobí
  • fungují i při nízkých teplotách

Složení

5-15% fosfonáty, bělicí činidla na bázi kyslíku; <5% neiontové povrchově aktivní látky, polykarboxyláty; enzymy, parfémy.


Použití

Návod pro použití: 1. Fólii neodstraňujte, je ve vodě rozpustná. 2. Vložte kapsli do dávkovače mycího prostředku. 3. Nevkládejte kapsli do koše na příbory a do oddílu pro změkčovací sůl. Kapsle Somat Excellence 4in1 poskytují perfektní čisticí účinek, i když kontrolky soli a oplachovače svítí. V obou případech je funkce oplachování i změkčování vody zachována. Pro tvrdou vodu nad 21°dH použijte vždy Somat Excellence 4in1 kapsle v kombinací se speciální solí do myčky Somat Special Salt. Informace o tvrdosti vody získáte u svého dodavatele vody.


Upozornění

Způsobuje vážné podráždění očí. Obsahuje subtilisin. Může vyvolat alergickou reakci. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.Balení řádně uzavřete. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.