Drogerie

HygienFresh Prací gel na barevné a bílé prádlo Note di Pulito 1 l

Koncentrovaný prací gel na barevné a bílé prádlo Note di Pulito od HygienFresh je vhodný také na funkční a sportovní oděvy. Vyhovuje citlivé pokožce. Oživí barvy.

NAVÍC Hygienfresh Capri aviváž s fixátorem vůně 235 ml Při nákupu produktů značky Hygienfresh v minimální hodnotě 199 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Hygienfresh Capri aviváž s fixátorem vůně 235 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
225

Cena za 1 kus(tbl): 225,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HygienFresh Prací gel na barevné a bílé prádlo Note di Pulito 1 l

50158600

Úvod

Prací gel Note di Pulito od značky HygienFresh použijete na praní všech typů prádla a tkanin. Postará se jak o barevné a bílé oblečení, tak o sportovní a funkční oděvy. Je dostatečně šetrný, ovšem zároveň extra silný. Díky koncentrované formě si vystačíte s menším množstvím přípravku. Avšak výsledek bude vždy stejný – dokonale čisté a svěží prádlo. Speciální enzymy pečují o barvy a oživují je. Takže oblečení bude vypadat stále jako nové. Prostředek zároveň uhlazuje tkaniny a eliminuje nežádoucí pachy. Prádlo provoní originální vůní „Noty čistoty“, která je nabitá svěžími tóny a energií.

Hlavní vlastnosti:

  • koncentrovaná forma šetří obalové materiály
  • je vhodný na všechny typy prádla, i na funkční a sportovní oděvy
  • udržuje barvy výrazné a bílou zářivě čistou

Složení

5<15% aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, <5% povrchově aktivní látky, parfém, enzymy, benzyl-salicylát, hexyl cinnamal, geraniol, citronellol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.


Použití

Při praní se řiďte cedulkami na prádle. Třiďte oblečení podle barev, jejich intenzity a typů tkanin. Gel dávkujte v závislosti na množství textilií v bubnu i na stupni znečištění. Pokud v prádle zůstaly zbytky pracího prostředku, zapněte ještě jeden máchací cyklus.


Upozornění

Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsouli nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. Při podráždění kůže: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Odstraňte obsah/obal jako nebezpečný odpad ve sběrném dvoře. Obsahuje methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone. Může vyvolat alergickou reakci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.