Drogerie

HygienFresh Multifunkční parfémované koule 2 ks

Multifunkční parfémovaná koule HygienFresh provoní vaše auto, skříň, šuplíky, tašky či obsah sušičky. Tato nádherná a dlouhotrvající vůně vás bude všude provázet.

NAVÍC Hygienfresh Capri aviváž s fixátorem vůně 235 ml Při nákupu produktů značky Hygienfresh v minimální hodnotě 199 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Hygienfresh Capri aviváž s fixátorem vůně 235 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
289

Cena za 1 kus(tbl): 144,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HygienFresh Multifunkční parfémované koule 2 ks

50158602

Úvod

Multifunkční parfémovaná koule HygienFresh vnese nádhernou vůni všude tam, kde ji schováte. Můžete si ji dát do auta, skříně, šuplíku nebo také do tašky a vaše věci budou neustále voňavé. Oblíbíte si je i jako pomocníka při sušení prádla. Stačí vložit do sušičky a koule propůjčí prádlu příjemnou svěžest. Má strukturu s lamelovými vložkami a kulovitý tvar, takže při sušení vůně pronikne opravdu do všech záhybů. Vystačí zhruba na 40 sušicích cyklů.

Hlavní vlastnosti:

  • použijte na provonění malých prostorů nebo tašek
  • jsou vhodné také do sušičky
  • uvolňují jemnou, harmonickou vůni květů bavlníku

Použití

  • Skříňky a zásuvky: otevřete ochranný blistr a vyjměte jednu z parfémovaných kuliček. Umístěte do skříňky nebo zásuvky. Kulička bude postupně uvolňovat parfém po dobu několika měsíců.
  • Sušička: otevřete ochranný blistr a vyjměte jednu z parfémovaných kuliček. Kuličku vložte do sušičky společně s prádlem před zahájením cyklu sušení. Můžete používat opakovaně. 1 kulička vydrží až 20 cyklů sušení. Po jejím vyčerpání ji nahraďte druhou kuličkou z balení. Pro větší intenzitu vůně můžete použít obě zároveň.

Upozornění

Varování. Dráždí kůži. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Způsobuje vážné podráždění očí. Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.  Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Odstraňte obsah/obal jako nebezpečný odpad ve sběrném dvoře. Obsahuje (3E)-3,4,5,6,6-pentamethylhept-3 en-2-one; Citronellol; nopyl acetate; reaction mass of cis-1-methyl-1-(4-methylcyclohexyl) ethyl acetate and trans-1-methyl-1-(4-methylcyclohexyl) ethyl acetate and cis 4-isopropyl-1-methylcyclohexyl acetate and trans-4-isopropyl-1-methylcyclohexyl acetate; (2e)-3,7-dimethylocta-2,6-dien-1-yl acetate; reaction mass of cis-4-(isopropyl) cyclohexanemethanol and trans-4-(isopropyl) cyclohexanemethanol; geranyl acetate; dodecanal; [3r-(3α,3aβ,7β,8aα)]-1-(2,3,4,7,8, 8a-hexahydro-3,6,8,8-tetramethyl 1h-3a,7-methanoazulen-5-yl)etha n-1-one. Může vyvolat alergickou reakci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.