Drogerie

HygienFresh Univerzální čistič na sklo a povrchy 750 ml

Univerzální čistič na sklo a povrchy od HygienFresh použijete na úklid všude v domě. Rychle schne a nezanechává šmouhy. Vytvoří vrstvu, která odpuzuje prach.

NAVÍC Hygienfresh Capri aviváž s fixátorem vůně 235 ml Při nákupu produktů značky Hygienfresh v minimální hodnotě 199 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Hygienfresh Capri aviváž s fixátorem vůně 235 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
179

Cena za 1 kus(tbl): 179,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HygienFresh Univerzální čistič na sklo a povrchy 750 ml

50158604

Úvod

Usnadněte si úklid, vezměte si k ruce univerzální čistič od HygienFresh. Použijete ho na všechny hladké povrchy a sklo v domácnosti –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ na okna, zrcadla, plasty, lustry, police a další. S lehkostí odstraní běžné nečistoty a prach. Povrchy s ním krásně vyleštíte, a to zcela bez námahy. Nezanechává šmouhy, rychle zasychá. Na povrchu vytvoří antistatickou vrstvu, která odpuzuje prach. Navíc po sobě zanechá dlouhotrvající vůni, která navozuje pocit svěžesti a čistoty.

Hlavní vlastnosti:

  • rychle zasychá
  • nezanechává šmouhy
  • brání sedání prachu
  • použijte na hladké povrchy a sklo
  • příjemně voní

Složení

<5% aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, parfém, benzyl-salicylát, hexyl cinnamal, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.


Upozornění

Nepoužívejte na plazmových/LCD monitorech a obrazovkách. Rovněž se vyhněte aplikaci na lakované či patinované povrchy. V těchto případech používejte hadřík s minimálním množstvím čistícího přípravku. Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Hořlavá kapalina a páry. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Skladujte na dobře větraném místě. Uchovávejte v chladu. Odstraňte obsah/obal jako nebezpečný odpad ve sběrném dvoře. Obsahuje reakční směs: 5-chlor-2-methylisothiazol-3(2H)-on [číslo ES 247-500-7] 2-methylisothiazol-3(2H)-on [číslo ES 220-239-6] (3:1). Může vyvolat alergickou reakci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.