Elektronika

Apple Watch Ultra 2 49 mm Trail loop M/L smart hodinky Titan/Orange-Beige

Značka: APPLE

Apple Watch Ultra 2 49 mm Trail loop M/L smart hodinky Titan/Orange-Beige s LTPO OLED Retina displejem, 64bitovým dvoujádrovým procesorem a celou řadou funkcí a a sportovních aplikací.

22 990

Cena za 1 kus(tbl): 22 990,00 Kč

Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma

O produktu: Apple Watch Ultra 2 49 mm Trail loop M/L smart hodinky Titan/Orange-Beige

50161720

Úvod

Apple Watch Ultra 2 49 mm Trail loop M/L smart hodinky Titan/Orange-Beige nabízí dokonalé spojení revoluční technologie a výkonu. S průměrem ciferníku 49 mm a stále zapnutým LTPO OLED Retina displejem a jasem až 3 000 nitů jsou údaje na hodinkách viditelné i na slunečním světle. Přístroj je vybaven nejnovějšími technologiemi a senzory, a to včetně GPS L1 a L5, GLONASS, Galileo, QZSS a BeiDou k přesnému polohování, kompasem, stále zapnutým výškoměrem s rozšířeným provozním rozsahem. S kapacitou 64 GB a SiP S9 čipem a 64bitovým dvoujádrovým procesorem, bezdrátovým čipem Apple W3, ultraširokopásmovým čipem druhé generace a 4jádrovým Neural Engine, jsou Apple Watch Ultra 2 synonymem výkonu. Připojení zajišťuje LTE a UMTS, model GPS + Cellular, Wi-Fi 4 802.11n a Bluetooth 5.3. Napájení probíhá pomocí vestavěné dobíjecí lithium-iontová baterie, která vydrží až 36 hodin, nebo až 72 hodin v režimu nízké spotřeby

Chytré funkce pro fitness nadšence a potápěče

Apple Watch ultra nabízí skvělou pomůcku pro milovníky potápění. Aplikace Oceanic+ slouží k rekreačnímu potápění do hloubky 40 metrů a používá Bühlmannův dekompresní algoritmus, který je často používaný a důvěryhodný v celém odvětví potápění. GymKit si zamilují fitness nadšenci. Tato aplikace se dokáže propojit s fitness stroji, jako jsou běžecké pásy nebo eliptické a schodišťové trenažery, a usnadňuje sledování sportovních aktivit. Hodinky rovněž monitorují životní funkce pomocí snímače kyslíku v krvi, elektrického snímače srdeční činnosti a třetí generace optického snímače srdeční činnosti. Bezpečnostní funkce zahrnují mezinárodní tísňové volání, tísňové SOS volání a akcelerometr snímající vysoké přetížení, společně s gyroskopem s vysokým dynamickým rozsahem.

Hlavní vlastnosti:

  • GPS L1 a L5, GLONASS, Galileo, QZSS a BeiDou
  • stále zapnutý výškoměr s rozšířeným provozním rozsahem od -500 do 9 000 m
  • voděodolnost: do 100 metrů
  • odolnost proti prachu: podle specifikace IP6X
  • snímač kyslíku v krvi (aplikace Saturace kyslíkem)
  • elektrický snímač srdeční činnosti (aplikace EKG)
  • třetí generace optického snímače srdeční činnosti
  • mezinárodní tísňové volání a tísňové SOS volání
  • akcelerometr snímající vysoké přetížení 
  • gyroskop s vysokým dynamickým rozsahem

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.