HygienFresh Hygienfresh multifunkční parfémované kuličky Květy bavlníku 2 ks

Multifunkční parfémované kuličky jsou navrženy tak, aby vás jejich vůně …

Zobrazit více

Multifunkční parfémované kuličky jsou navrženy tak, aby vás jejich vůně doprovázela při každém vašem kroku. Jejich jedinečný design a složení zajišťují, že vůně je uvolňována rovnoměrně a dlouhodobě, aby vaše oblečení a prostředí zůstalo co nejdelší dobu svěže vonící.

Můžete mít za 9 dní v úterý 11. 6.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve středu 12. 6. od 15:30
Pilulka Expresem již v úterý 11. 6. od 13:00
319 Kč
Cena za 1 ks: 159,50 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Novinka Novinka

Multifunkční parfémované kuličky jsou navrženy tak, aby vás jejich vůně doprovázela při každém vašem kroku. Jejich jedinečný design a složení zajišťují, že vůně je uvolňována rovnoměrně a dlouhodobě, aby vaše oblečení a prostředí zůstalo co nejdelší dobu svěže vonící.

Největší benefity produktu:

  • Univerzální použití: Vhodné pro sušičky prádla, šatní skříně, botníky, prádelní zásuvky, do auta, do koupelny i do sportovní tašky
  • Dlouhotrvající vůně: Kuličky jsou navrženy tak, aby uvolňovaly příjemnou a dlouhotrvající vůni. Pokud hledáte způsob, jak udržet vaše prádlo, skříně nebo místnosti čerstvé a voňavé po delší dobu, mohou být tyto kuličky ideálním řešením
  • Rovnoměrné uvolňování vůně: Speciální design s širokou kontaktní plochou zajišťuje, že vůně se rovnoměrně uvolní během cyklu sušení
  • Ekonomičnost: kuličky lze použít až pro 40 cyklů sušení pro každý kus, v prostředí domácnosti poskytují dlouhotrvající vůni a proto získáte hodnotu, která přesahuje vaši investici
  • Snadné použití: jednoduše umístěte kuličku tam, kde chcete cítit její úžasnou vůni

Upozornění

Dráždí kůži. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Způsobuje vážné podráždění očí. Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla.
Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

Odstraňte obsah/obal jako nebezpečný odpad ve sběrném dvoře.

Složení

Butan, isobutan, propan, alkohol, parfém, tetramethylacetyloktahydronaftaleny, benzylsalicylát, hexyl cinnamal, amyl cinnamal, isougenol.

Vyzkoušejte také další výrobky značky HygienFresh, které naleznete v kategoriích Drogerie, Praní a Sušení a žehlení. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Sušení a žehlení.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8054729635359
ZnačkaHygienFresh
Velikost balení2 ks
Druh vůně  Svěží  Květinová
Počet pracích dávek80
Originální názevParfémované koule víceúčelové vůně Květy bavlníky 2 ks