HygienFresh Univerzální čistič na podlahy a povrchy Clean Sense 1 l

Univerzální čistič s vůní Clean Sense od HygienFresh pro všechny druhy podlah …

Zobrazit více

Univerzální čistič s vůní Clean Sense od HygienFresh pro všechny druhy podlah a povrchů ve vaší domácnosti. Účinná formule vyčistí a odmastí veškerou špínu.

Můžete mít za 9 dní v úterý 11. 6.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již ve středu 12. 6. od 17:00
Pilulka Expresem již v úterý 11. 6. od 13:00
199 Kč
Cena za 1 l: 199,00 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Novinka Novinka

Univerzální čistič od značky HygienFresh je díky neutrálnímu pH vhodný pro všechny podlahy a povrchy ve vaší domácnosti, kanceláři či garáži. Nemusí se oplachovat. Má vysokou koncentraci účinných látek, a tak si snadno poradí i s odolnou špínou a mastnotou. Prostředek navíc provoní domácnost okouzlující vůní Clean Sense. Pro tu jsou charakteristické sladké tóny třešní, které podtrhuje romantická růže. Pro útulný a příjemný domov zářící čistotou! Obal je 100% recyklovatelný.

Hlavní vlastnosti:

  • Použijete na všechny druhy podlah a povrchů
  • Odstraňuje běžné i odolné nečistoty
  • Provoní domácnost osvěžující a elegantní vůní

Použití

  • Připravte si kbelík naplněný 5 litry vlažné vody. Ujistěte se, že voda není příliš horká, aby nedošlo k poškození čištěných povrchů
  • Na běžné denní mytí podlah a provonění domácnosti přidejte 2 uzávěry (60 ml) gelu přímo do kbelíku s vodou
  • Pro mytí citlivějších povrchů, jako jsou parkety, použijte pouze 1 uzávěr (30 ml) gelu na 5 litrů vody
  • Po vytření už nemusíte oplachovat. Nechte uschnout

Upozornění

Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Odstraňte obsah/obal v souladu s platnými místními, regionálními, národními a nařízeními.

Složení

Voda, isopropylalkohol, parfém, C13-15 pareth-7, laurethsulfát sodný, dodecylbenzensulfonát sodný, alkohol, xanthanová guma, tetrasodná EDTA, amyl cinnamal, citronellol, skořicový alkohol, geraniol, isoeugenol, dimethikon, steareth-21, kyselá červeň 18, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon.

Zkuste také další produkty značky HygienFresh, které jsou v kategoriích Úklid, Čisticí prostředky a Drogerie. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Univerzální čističe.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8054729632037
ZnačkaHygienFresh
Velikost balení1 l
Forma  Tekutina
Vlastnosti  100% recyklovatelná nádoba
Druh vůně  Květinová  Ovocná
Čistič určený na  Univerzální
Originální názevClean Sense