Kosmetika

Fytofontana Stem Cells EyeContour 15 ml

Produktová řada: Stem

Sérum s kmenovými buňkami Fytofontana Stem Cells EyeContour je vhodné na ošetření citlivého očního okolí. Zmírňuje vzhled vrásek okolo očí a zvyšuje pružnost pokožky.

NAVÍC Fc Collagenceutical 10 kapslí Při nákupu vybraných produktu značky FS získáte NAVÍC Fc Collagenceutical 10 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
539
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Fytofontana Stem Cells EyeContour 15 ml

50078212

Úvod

Sérum s kmenovými buňkami Fytofontana Stem Cells EyeContour je vhodné na ošetření citlivého očního okolí. Jedinečným složením zmírňuje vzhled vrásek a linek okolo očí, zvyšuje pružnost pokožky a doplňuje ji o látky potřebné k neustálé obnově pokožky. Pravidelným používáním přípravku se jemné kontury a vrásky vyhlazují, odolnost pleti se zvyšuje a pokožka očního okolí se stává pevnou, zářivou a omlazenou. Přípravek je vhodný pro ženy i muže. 

Aktivní látky:

  • TrioStem3 Complex
  • peptidy
  • kyselina hyaluronová
  • DMAE
  • vitamíny vyživující a hydratující citlivou pokožku očního okolí

Použití

Krouživou masáží aplikujte na čistou a suchou pokožku. Pro dosažení viditelných výsledků nanášejte sérum na jemné kontury a vrásky alespoň 60 dní dvakrát denně (ráno a večer), následně jedenkrát denně, aby se mladistvý vzhled udržel.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.