Kosmetika

Fytofontana Cells Pigment Hand 125 ml

Produktová řada: Stem

Emulze s kmenovými buňkami Fytofontana Cells Pigment Hand je vhodná na obnovení, hydrataci a zesvětlení pokožky rukou. Účinně regeneruje pokožku rukou a cíleně působí na stařecké skvrny.

NAVÍC Fc Collagenceutical 10 kapslí Při nákupu vybraných produktu značky FS získáte NAVÍC Fc Collagenceutical 10 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
675
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Fytofontana Cells Pigment Hand 125 ml

50078218

Úvod

Nenechte si zkazit náladu tím, jak se vaše pokožka vybarví s přibývajícím věkem. Emulze s kmenovými buňkami Fytofontana Cells Pigment Hand nabízí řešení! Disponuje intenzivním účinkem na obnovení pokožky, účinně regeneruje pokožku rukou, cíleně působí na stařecké skvrny a na zesvětlení silně pigmentované pokožky. Přidaná kombinace výtažku himalájské rostliny Punarnava (Boerhavia diffusa) a biotechnologického oligopeptidu-34 působí několikanásobným synergickým bělícím účinkem. Rostlinný olej pokožku rukou dále vyživuje, čímž ji činí jemnou a důkladně hydratovanou

Aktivní látky:

  • TrioStem3 Complex
  • kombinace látek na depigmentaci
  • kyselina hyaluronová v lipozomové formě

Použití

Jemným stlačením dávkovače vytlačte potřebné množství emulze a naneste na očištěnou pokožku rukou a následně vmasírujte do pokožky. Emulzi používejte 2-3 x denně po dobu minimálně 2 měsíců.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.