Kosmetika

Suavinex Regenerační a zpevňující krém 250 ml

Značka: SUAVINEX

Tělová péče s olejem z pšeničných klíčků pro maminky po porodu. Vhodný k obnově pleti po těhotenství nebo například po rychlém snížení tělesné váhy.

NAVÍC Suavinex krém na ruce 75 ml Při nákupu produktů značky Suavinex v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Suavinex krém na ruce 75 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
419
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Suavinex Regenerační a zpevňující krém 250 ml

50120571

Úvod

Tělová péče s olejem z pšeničných klíčků pro maminky po porodu. Suavinex Regenerační a zpevňující krém je vhodný k obnově pleti po těhotenství nebo například po rychlém snížení tělesné váhy. Vysoký obsah oleje z pšeničných klíčků a vitamin E pomáhají regeneraci pokožky a drobných prasklinek. Obsahuje zvláčňující bambucké máslo a aktivní látku hydroxiprolisilan, který bojuje proti ochablosti pokožky. 93 % použitých složek je čistě přírodního původu. Vhodné pro citlivou pokožku. Klinicky testováno pod dermatologickou kontrolou.

Výsledek:

  • péče o pokožku po těhotenství
  • podporuje obnovu pokožky
  • bojuje proti ochablosti pokožky

Suavinex volí udržitelnost

Obaly výrobků jsou vyrobeny z recyklované lepenky a tuby s použitím biologického materiálu z obnovitelných surovin – z cukrové třtiny udržitelného původu.


Složení

Formule bohatá na restrukturalizační a zpevňující aktivní složky, které podporují obnovu pokožky: olej z pšeničných klíčků, vitamin E, bambucké máslo, hydroxiprolisilan.


Použití

Aplikujte dostatečné množství na pokožku a vmasírujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.