Péče o dítě

Huggies Elite Soft Pants night 5 12–17 kg 17 ks

Značka: HUGGIES
Produktová řada: Elite Soft
5.0

Prémiové jednorázové plenkové kalhotky Huggies Elite Soft Pants jsou nejjemnější a nejměkčí pleny pod značkou Huggies. Zajistí vašemu děťátku maximální suchost a komfort.

NAVÍC Dr. Max Dětská mast proti opruzeninám 125 ml Při nákupu vybraných produktů značky Huggies v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Dr. Max Dětskou mast proti opruzeninám 125 ml za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na produkty DryNites. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
259
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Huggies Elite Soft Pants night 5 12–17 kg 17 ks

50131766

Úvod

Dopřejte vašemu děťátku to nejlepší! Prémiové jednorázové plenkové kalhotky Huggies Elite Soft Pants pomohou udržet dětský zadeček stále v suchu. Jde o nejjemnější a nejměkčí pleny pod značkou Huggies. Mají speciální měkké polštářky, které vytvářejí jemnou bariéru mezi pokožkou a stolicí. Díky extra silné absorpční vrstvě můžete v klidu spát bez obav o pokožku vašeho miminka. Před protečením v oblasti zad chrání speciální zádová kapsa. Navíc materiál, z kterého jsou pleny vyrobeny, umožňuje pokožce dýchat, a pomáhá tak předcházet plenkové dermatitidě a opruzeninám. Kalhotky se snadno navlékají a sundávají, takže přebalování s nimi je hračka i u malých neposedů. Velikost 5 sedí dětem s váhou přibližně 12–17 kg.

Hlavní vlastnosti:

  • nejměkčí a nejjemnější Huggies pleny
  • tekutina se rychle vstřebává
  • ochranná bariéra mezi pokožkou a stolicí
  • speciální zádová kapsa
  • prodyšný materiál

Použití

Plenky mají velmi snadné použití. Oblékají se jako opravdové spodní prádlo a při svlékání stačí roztrhnout boky kalhotek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.