Kosmetika

Vichy Nutrilogie 1 Intenzivní péče na suchou pleť 50 ml

Značka: VICHY
Produktová řada: Nutrilogie

Hloubková péče pro suchou pleť podporuje přirozenou tvorbu vlastních lipidů pokožky. Zajišťuje pružnost a vláčnost pleti po dobu 24 hodin.

NAVÍC Vichy Dárková taštička Liftactiv Collagen Specialist Při nákupu produktů značky Vichy v minimální hodnotě 790 Kč získáte NAVÍC Vichy Dárková taštička Liftactiv Collagen Specialist za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
795
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vichy Nutrilogie 1 Intenzivní péče na suchou pleť 50 ml

50024318

Hloubková péče pro suchou pleť obsahuje patentovanou aktivní látku Sfingolipid; tato molekula umožňuje pokožce znovu tvořit vlastní lipidy. Obranyschopnost pleti posiluje termální voda z Vichy. Při každodenním použití si pleť zachová přirozenou pružnost a vláčnost až po dobu 24 hodin. Šetrné složení je vhodné k pravidelné aplikaci na všechny typy pleti včetně citlivé pokožky.

Výsledek:

  • opětovná přirozená tvorba vlastních lipidů pokožky
  • vláčnost a pružnost pleti až 24 hodin

Složení:

Přípravek  Nutrilogie 1 je obohacen o patentovanou aktivní látku Sfingolipid. Ta při pravidelné aplikaci péče zajišťuje, že si pleť dokáže opětovně sama vytvářet vlastní lipidy. Nedochází proto pouze k potlačení vnějších projevů nedokonalostí suché pleti, ale k jejich aktivnímu řešení a nápravě. Nutrilogie 1 je obohacena o termální vodu z Vichy pro důslednou hydrataci a výživu pokožky.

Použití:

Požívejte na suchou a dobře vyčištěnou pleť každý den, a to ráno a/nebo večer. Jemnými pohyby lehce vmasírujte do pokožky a nechejte důkladně vstřebat. Nutrilogie 1 je vhodné k použití i jako podkladový krém, po vstřebání lze proto ihned aplikovat líčení.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.