Kosmetika

MÁDARA DEEP MOISTURE hloubkově hydratační vitaminový pleťový olej 50 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: Deep Moisture

Organický, vitamínový olej DEEP MOISTURE od značky MÁDARA dodává pokožce pořádnou dávku energizujících aktivních látek. Hydratuje a zvláčňuje pleť.

NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml Při nákupu 2ks produktů značky Mádara získáte NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.
749
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MÁDARA DEEP MOISTURE hloubkově hydratační vitaminový pleťový olej 50 ml

50135318

Úvod

Hloubkově hydratační vitamínový pleťový olej obsahuje směs olejů z pupalky, brutnáku a semen maliníku, které kombinuje s výtažky z rakytníku a šípků. Díky tomu poskytuje silnou dávku účinných látek, které dodávají pokožce energii, zmírňují suchost a projevy únavy. Přípravek je bohatý na omega-3-6 mastné kyseliny, čímž pomáhá zvýšit hydrataci a posílit ochrannou vrstvu pleti. Vitamin E je antioxidant a bojuje proti každodenním škodlivým vlivům prostředí. Olej obsahuje povzbudivé a voňavé tóny citrusů a žlutého ovoce. Oživuje, zjemňuje pokožku a zanechává ji zářivější. Rychle se vstřebává bez pocitu mastnoty. Obsah produktu je 100% přírodní a z toho je 82 % složek v bio kvalitě. Vhodný na obličej, oblast dekoltu, tělo i pokožku hlavy. Používejte na všechny typy pleti.

Hlavní vlastnosti:

  • dodává pokožce superdávku energizujících aktivních látek
  • eliminuje známky únavy
  • revitalizuje a zjemňuje pokožku
  • vhodné na obličej, dekolt, tělo a pokožku hlavy
  • certifikát Ecocert/COSMOS Organic


Použití

Vmasírujte na čistou pokožku. Používejte samostatně nebo přimíchejte několik kapek do denního hydratačního krému na obličej nebo tělo. Samotný olej nanášejte na vlhkou pokožku.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.