Kosmetika

MÁDARA SOS Hydra hydratační krém a maska na oči 20 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: SOS

Přírodní hydratační a víceúčelový oční krém a maska SOS HYDRA od značky MÁDARA ​hloubkově hydratuje pleť a pomáhá při zklidnění a zjemnění očních kontur.

NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml Při nákupu 2ks produktů značky Mádara získáte NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.
879
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MÁDARA SOS Hydra hydratační krém a maska na oči 20 ml

50135326

Úvod

Dopřejte své pleti úlevu. Hydratační krém a maska na oči SOS Hydra od značky MÁDARA uklidňují a vyživují suchou, napjatou a namáhanou pokožku tváře i citlivé oblasti kolem očí. Pokožka kolem očí je čtyřikrát jemnější než zbytek obličeje, a proto potřebuje hloubkovou hydrataci, aby nedocházelo k jejímu požkození. Krém vytváří na pokožce ochrannou vrstvu a zadržuje v ní vlhkost. Můžete jej plnohodnotně použít na celý obličej. Zajistí vám příjemný pocit bez pnutí. Dále také pomáhá předcházet příznakům stárnutí. Obsažené ceramidy a omega-6 mastné kyseliny pomáhají zpevnit kožní bariéru, komplex na oční okolí EyeBright zase zatočí se zarudnutím a otoky. Citlivá oblast kolem očí bude působit hydratovaným svěžím a dojmem. Přípravek prošel klinickými testy a na jeho přípravě se podíleli dermatologové. Vhodný pro suchou, citlivou a napjatou pleť.

Hlavní vlastnosti:

  • zadržuje vlhkost v pokožce
  • zanechává oční okolí hydratované a zklidněné
  • pomáhá předcházet známkám stárnutí
  • certifikováno Ecocert/COSMOS Natural
  • klinicky testováno


Použití

Aplikujte vždy, když je pokožka kolem očí suchá a napnutá.
Jako krém: vklepejte do pokožky konečky prstů ráno a/nebo večer.
Jako maska: naneste v dostatečném množství na oblast kolem očí. Po 15 minutách otřete nebo opláchněte.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.