Kosmetika

MÁDARA DERMA COLLAGEN Hydra-Silk hydratační zpevňujicí pleťový krém 50 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: Derma Collagen

Pleťový krém MÁDARA DERMA COLLAGEN Hydra-Silk s rostlinnými peptidy a kyselinou hyaluronovou podporuje syntézu kolagenu, a tím bojuje proti tvorbě vrásek.

NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml Při nákupu 2ks produktů značky Mádara získáte NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.
999
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MÁDARA DERMA COLLAGEN Hydra-Silk hydratační zpevňujicí pleťový krém 50 ml

50135293

Úvod

MÁDARA hydratační zpevňující pleťový krém DERMA COLLAGEN s rostlinnými peptidy, mikrořasami a kyselinou hyaluronovou podporuje syntézu kolagenu, bojuje proti tvorbě vrásek a zvyšuje elasticitu. Dodává pleti nepostradatelné proteiny a aminokyseliny, čímž posiluje mezibuněčnou hmotu. Snižuje výskyt jemných vrásek. Intenzivně hydratuje – dlouhodobě zvyšuje množství vody v pokožce. Přináší hladší, plnější a mladistvě zářivý vzhled. Lehká konzistence hýčká a vyhlazuje pleť, která bude hebká a pružná.

Hlavní vlastnosti:

  • zlepšuje texturu pleti, dodává jí plnost
  • podporuje tvorbu kolagenu, anti-age efekt
  • hloubkově hydratuje
  • 99 % látek je přírodního původu, z toho 20 % bio
  • vhodný pro zralou, suchou a unavenou pleť


Použití

Aplikujte na čistou a tonizovanou pleť každé ráno i večer.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.