Kosmetika

MÁDARA Opalovací krém na obličej s anti-age efektem SPF30 40 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: Opalování

Opalovací krém s SFP 30 poskytuje střední ochranu před UV záření. Aloe vera, kmenové buňky a kyselina hyaluronová hydratují pleť a pomáhají předcházet tvorbě vrásek a pigmentových skvrn.

NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml Při nákupu 2ks produktů značky Mádara získáte NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.
749
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MÁDARA Opalovací krém na obličej s anti-age efektem SPF30 40 ml

50135307

Úvod

MÁDARA opalovací krém na obličej s anti-age efektem na minerální bázi s SPF 30 poskytuje širokospektrální ochranu před UVA/UVB paprsky. Obsahuje rostlinné kmenové buňky včelníku, které pokožce dodají spoustu antioxidantů. Krém chrání před znečištěním v městském prostředí, pečuje o mikrobiom vaší pokožky a regeneruje ji. Zabraňuje předčasnému stárnutí pleti vlivem slunečního záření. Hydratuje suchou pokožku, eliminuje vnik jemných vrásek a pigmentových skvrn. Po nanesení nezanechává stopy. Vhodné pro muže i ženy.

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje vysokou ochranu před UV zářením, SPF 30
  • eliminuje vznik vrásek a pigmentových skvrn
  • chrání před znečištěním


Použití

Přiměřené množství krému naneste na čistou pleť a jemnými pohyby rozetřete.


Upozornění

Krém nepředstavuje stoprocentní ochranu před paprsky UVA a UVB. Delší pobyt na slunci vážně ohrožuje zdraví. Vyhýbejte se mu, i když používáte protisluneční ochranu.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.