Kosmetika

MÁDARA TIME MIRACLE hydratační hyaluronové želé 75 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: Time Miracle

Hydratační sérum s multimolekulární kyselinou hyaluronovou MÁDARA TIME MIRACLE intenzivně zvlhčuje pokožku a dodává jí pevnější a mladistvější vzhled. Bez obsahu olejů.

NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml Při nákupu 2ks produktů značky Mádara získáte NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.
849
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MÁDARA TIME MIRACLE hydratační hyaluronové želé 75 ml

50135281

Úvod

Hydratační hyaluronové želé MÁDARA TIME MIRACLE s multimolekulární kyselinou hyaluronovou okamžitě zvlhčuje pokožku a dodává pleti pevnější a mladistvější vzhled. Bezolejové sérum snižuje transepidermální ztrátu vody a zachovává pokožku pevnou a pružnou. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová pleť vyplní, zatímco vysokomolekulární posiluje bariéru proti ztrátě vlhkosti. Březová šťáva zásobí pokožku antioxidanty a aminokyselinami. Vaše pleť bude díky hyaluronovému želé jemná, vláčná a hydratovaná. Obzvláště vhodné pro zralou, suchou a problematickou pokožku. Ideální pro muže i ženy. Dermatologicky testováno. Vyzkoušejte v kombinaci s masážním válečkem na obličej nebo masáží guasha.

Hlavní vlastnosti:

  • 100 % složek přírodního původu, z toho 22 % bio
  • projasňuje pleť
  • hloubkově hydratuje
  • zachovává pružnost a pevnost pokožky
  • antioxidační účinek


Použití

Aplikujte ráno a večer na čistý obličej, krk a dekolt. Pokud máte suchou pokožku, použijte poté hydratační krém.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.