Kosmetika

MÁDARA Cosmic Drops Cosmic Rose rozjasňovač 13,5 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: Make-up

Přírodní tekutý rozjasňovač MÁDARA Cosmic Drops Cosmic Rose s ultra jemnými reflexními minerály dodává pokožce zářivý a odpočatý vzhled. Vegan.

NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml Při nákupu 2ks produktů značky Mádara získáte NAVÍC MÁDARA SOS HYDRA hydratační krém 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.
629
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MÁDARA Cosmic Drops Cosmic Rose rozjasňovač 13,5 ml

50138535

Úvod

Přírodní tekutý rozjasňovač MÁDARA Cosmic Drops Cosmic Rose s ultra jemnými reflexními minerály dodává pokožce zářivý a odpočatý vzhled. Minerály odrážejí světlo a propůjčují pokožce hvězdný look. Zvýrazněte rysy vaší tváře a pozvedněte váš make-up na vyšší úroveň. Produkt obsahuje hydratační kyselinou hyaluronovou, výtažky z borůvky a kořene pivoňky, které jsou bohaté na antioxidanty. Vyhovuje všem typům pokožky. Vyberte si ze čtyř metalických odstínů.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale rozjasňuje pleť
  • zvýrazňuje rysy
  • přírodní složení


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.