Kosmetika

Color Wow Color Security šampon 250 ml

Značka: COLOR WOW

Jemný bezsulfátový šampon Color Wow Color Securit důkladně čistí vlasy i vlasovou pokožku a udržuje jejich barvu sytou a zářivou.

NAVÍC Dream Coat Supernatural Spray 50 ml Při nákupu 2 ks produktů značky Color Wow získáte NAVÍC Dream Coat Supernatural Spray 50 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 8. 2024 nebo do vyprodání zásob.
519
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Color Wow Color Security šampon 250 ml

50138905

Úvod

Zářivou a lesklou hřívu jako od kadeřnice si můžete zachovat na dlouhé týdny. Díky bezsulfátovému šamponu Color Wow Security toho lehce dosáhnete. Pečlivě myje vlasy i pokožku hlavy, aniž by docházelo k usazování přísad vlasové kosmetiky a ucpávání vlasových folikulů. Vaše barvené nebo melírované vlasy tak budou po použití lesklé, silné a vitální.

Hlavní vlastnosti:

  • eliminuje matný vzhled vlasů a podporuje jejich růst
  • udržuje optimální pH vlasové pokožky
  • zachovává vlasy silné a hydratované
  • vhodný na prodloužené vlasy
  • bez sulfátů a silikonů

Použití

Naneste malé množství přípravku na mokré vlasy a masírujte do vytvoření pěny. Opláchněte. Následně použijte Color Wow Security Conditioner a upravte jako obvykle.


O značce

Luxusní značka vlasové kosmetiky Color Wow pochází ze Spojených států a její produkty si oblíbila celá řada hollywoodských celebrit. Tato úžasná vlasová kosmetika se specializuje na barvené a chemicky ošetřené vlasy a jejím portfoliu naleznete pestrou paletu převratných přípravků, ať už jde o vlasovou péči, styling nebo intenzivní výživu. Všechny produkty jsou výsledkem dlouhodobého laboratorního vývoje a nebyly testovány na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.