Péče o dítě

Suavinex Gold Fyziologický dudlík 0-6m 1 ks bílý

Značka: SUAVINEX
Produktová řada: Gold

Fyziologický dudlík 0-6 m od značky Suavinex Gold v bílé barvě obsahuje fyziologickou silikonovou savičku, která nezasahuje do přirozeného vývoje zubů a dutiny ústní.

NAVÍC Suavinex krém na ruce 75 ml Při nákupu produktů značky Suavinex v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Suavinex krém na ruce 75 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Varianty produktu
125
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Suavinex Gold Fyziologický dudlík 0-6m 1 ks bílý

50141183

Úvod

Fyziologický dudlík 0-6 m od značky Suavinex Gold v bílé barvě obsahuje fyziologickou silikonovou plochou savičku, která nezasahuje do přirozeného vývoje zubů a dutiny ústní. Svým širším tvarem a měkkým materiálem věrně imituje mateřskou bradavku a zajišťuje dítěti ten největší komfort. Díky svému tenkému krku redukuje dráždivý kontakt mezi savičkou a řezáky. Poskytuje více prostoru v dutině ústní pro jazyk a zajišťuje co nejpřirozenější sání. Vyroben ve spolupráci s Asociací španělských dětských ortodontistů. Vhodný již od narození.

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje komfort 
  • nezasahuje do vývoje ústní dutiny
  • měkká silikonová savička

Složení

Materiál savičky: silikon. Vyrobeno v rámci EU. Bez BPA.


Použití

Před prvním použitím vysterilizujte.


O značce

Španělská společnost Suavinex, specialista na kojenecký sortiment, vytváří své produkty s láskou a pečlivostí. Produkty této značky se postarají o to, aby se vaše dítě cítilo dobře, protože platí šťastné dítě = šťastný rodič a naopak. Funkční a bezpečné výrobky si rozumí s módními trendy. Kolekce jsou každý rok obměňovány a lahvičky, dudlíky a klipsy byly povýšeny na skutečné módní doplňky pro naše nejmenší.

Kvalita je zásadní

Výrobky jsou certifikované a firma spolupracuje s Výborem For Child Use and Care Articles, organizace pověřené zpracováním norem pro dětské výrobky v Evropě. Vývoj šidítek a saviček probíhá za spolupráce se Španělským sdružením dětských zubních lékařů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.