Kosmetika

Vichy Dermablend Fluidní korekční make-up 15 světlá 30 ml

Značka: VICHY
Produktová řada: Dermablend

Fluidní korektivní make-up v odstínu 15 – světlá. Přirozený sjednocený vzhled pleti až po dobu 16 hodin. Zmatňující efekt.

NAVÍC Vichy Dárková taštička Liftactiv Collagen Specialist Při nákupu produktů značky Vichy v minimální hodnotě 790 Kč získáte NAVÍC Vichy Dárková taštička Liftactiv Collagen Specialist za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
715
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vichy Dermablend Fluidní korekční make-up 15 světlá 30 ml

50024262

Fluidní korektivní make-up se zmatňujícím efektem působí proti začervenání pleti, eliminuje viditelnost pigmentových skvrn a kruhů pod očima. Pokožka má sjednocený přirozený vzhled, je matná a nevzniká efekt masky. Díky jedinečné textuře se snadno a rovnoměrně aplikuje.

Výsledek:

  • 16 hodin krytí
  • ultra přirozený vzhled
  • zmatňující efekt
  • ochrana pleti SPF 35
  • 24hodinová hydratace

Složení:

Svým šetrným hypoalergenním nekomedogenním složením je vhodný i pro velmi jemnou a citlivou pokožku. Obsahuje termální vodu z Vichy, která má prokazatelné posilující, vyživující a regenerační účinky. Jedinečná krémová textura se při kontaktu s pletí rozpustí, snadno ji proto rovnoměrně rozetřete po celém obličeji.

Použití:

Aplikujte kdykoliv během dne dle potřeby. Rovnoměrně naneste na pleť obličeje, uší a krku, aby došlo ke sjednocení tónu pleti a make-up působil přirozeně, bez efektu masky.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.