Kosmetika

A-Derma BIOLOGY AC Global Zmatňující péče 40 ml

Značka: A-DERMA
Produktová řada: BIOLOGY

Zmatňující péče A-Derma BIOLOGY AC Global reguluje mazotok a zanechává vláčnou a hedvábně hebkou pokožku. Redukuje skvrny po pupíncích a černé tečky.

*Při nákupu nad 390 Kč sleva 150 Kč *Při nákupu vybraných produktů značky A-Derma v minimální hodnotě 390 Kč vč. DPH získáte slevu 150 Kč. Akce se nevztahuje na řadu Protect. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
389
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: A-Derma BIOLOGY AC Global Zmatňující péče 40 ml

50144062

Úvod

Zmatňující péče A-Derma BIOLOGY AC Global reguluje mazotok a zanechává vláčnou a hedvábně hebkou pokožku. Péče vyrovnává povrch pleti a zabraňuje jejímu vysoušení. Perfektní na mastnou a problematickou pokožku. Obsahuje aktivní látky přírodního původu, které redukují nedokonalosti a navrací tváři svěží a rozjasněný vzhled. Obsažený oves Rhealba® chrání pokožku před městským znečištěním. Krém je ideální jako podklad pod make-up. Přípravek získal BIO certifikaci COSMOS ORGANIC od společnosti ECOCERT. Nekomedogenní a vegan složení.

Hlavní vlastnosti:

  • zmatňuje, stahuje póry a vyhlazuje povrch pleti
  • obsahuje 99 % složek přírodního původu
  • redukuje nedokonalosti, černé tečky a skvrny po pupíncích
  • obnovuje rovnováhu mikrobiomu pokožky
  • ideální pro dospělé i děti od 9 let

Použití

Aplikujte ráno a večer na celý obličej, krk, dekolt i záda a nechte vstřebat. Poté použijte krém s SPF faktorem. Hodí se také jako podklad pod make-up.


Upozornění

Vyhněte se kontaktu s očima. Při používání výrobku se vyhněte pobytu na slunci a vždy používejte ochranu proti slunci. Pokud se objeví nepříjemné pocity, doporučuje se omezit aplikaci péče a zdvojnásobit čas mezi jednotlivými aplikacemi.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.