Dentální hygiena

Oclean X Pro Digital sonický kartáček zlatý

Značka: OCLEAN

Špičkový kartáček s moderní sonickou technologií s 84 000 pohyby za minutu (tj. 42 000 kmitů/min) Oclean X Pro Digital se postará o vaši dokonalou dentální hygienu.

NAVÍC Oclean Travel Case BB01 cestovní pouzdro Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC Oclean Travel Case BB01 cestovní pouzdro za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
2 190
Doprava zdarma

O produktu: Oclean X Pro Digital sonický kartáček zlatý

50146995

Úvod

Klasickým zubním kartáčkům už odzvonilo! Vyzkoušejte Oclean X Pro Digital, který vám zaručí pocit dokonale čistých zubů pomocí moderní technologie oscilačně-rotačního čištění. Magnetický motor v těle kartáčku vytváří mikrovibrace, které rozpohybují hlavici, a ta pak jemně, ale přitom velmi efektivně vyčistí zuby a odstraní plak. Díky této vyspělé technologii, kdy nedochází k tření v motoru a opotřebovávání mechanických součástek, mají Oclean kartáčky dlouhou životnost, nízkou hlučnost a vysokou výkonnost.

Oclean X Pro Digital sonický kartáček zlatý3

Moderní, elegantní a efektivní čištění

Oclean X Pro Digital nabízí barevný dotykový displej s reportem čištění a zobrazením nedostatečně vyčištěných zón. Detekce nevyčištěných zón pomocí 6osého gyroskopu pro detekci pohybu (upozornění na místa, která nečistíte dobře) vám zaručí, že nevynecháte ani těžko dostupná místa. Kartáček můžete propojit s aplikací (Bluetooth 5.1; kompatibilní s Android 5.0; IOS 9.0 a výš s Bluetooth 4.2 podporou), kde nastavíte přizpůsobení plánu čištění a získáte i report kvality čištění. Elegantní a moderní design přináší neopakovatelný zážitek z čištění. V balení naleznete dva typy hlavic kartáčku – pro efektivní čištění různých oblastí ústní dutiny. Větší hlavice pro standardní čištění a menší hlavice pro čištění zadních zubů a mezizubní oblasti.

Oclean X Pro Digital sonický kartáček stříbrný4

Hlavní vlastnosti:

  • 84 000 pohybů/minutu (tj. 42 000 kmitů/min)
  • magnetický motor Maglev
  • 3 režimy čištění: (Sunrise Soothing pro běžné ranní čištění, Sunset Clearout pro hloubkové intenzivní čištění večer a Exclusive Mode pro nastavení vlastního programu na míru)
  • až 30denní výdrž baterie
  • rychlé bezdrátové nabíjení (2 hodiny)
  • barevný dotykový displej
  • 2min. časovač s 30s mezičasy
  • 2v1 nabíječka a magnetický držák na stěnu (bez vrtání)
  • 2 typy hlavic: Plaque Control (Medium) a Delicate care (Extra Soft)
  • obsah balení: rukojeť kartáčku 1x, hlavice kartáčku 2x, 2v1 nabíječka a držák na stěnu, nabíjecí USB kabel, návod, instrukce pro stažení aplikace, rychlé instrukce (EN)

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.