Kosmetika

Vichy Liftactiv Flexilift Teint make-up 15 světlá 30 ml

Značka: VICHY
Produktová řada: Liftactiv
5.0

Make-up pro vyhlazení vrásek v odstínu 15 – světlá. Přizpůsobuje se mimice obličeje a nezvýrazňuje vrásky. Sjednocuje tón pleti.

NAVÍC Vichy Dárková taštička Liftactiv Collagen Specialist Při nákupu produktů značky Vichy v minimální hodnotě 790 Kč získáte NAVÍC Vichy Dárková taštička Liftactiv Collagen Specialist za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
809
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vichy Liftactiv Flexilift Teint make-up 15 světlá 30 ml

50051446

Celý den bez vrásek vám zajistí make-up Liftactiv Flexilift Teint od Vichy v odstínu č. 15 (světlá). Přípravek se dokáže dokonale přizpůsobit mimice obličeje, takže se neusazuje ve vráskách a nezvýrazňuje je. Pleť získá sjednocený a zářivý tón, který zůstane nezměněn od rána do večera. Již po měsíci používání jsou vrásky redukovány a pokožka působí svěžím, odpočatým a mladistvým dojmem.

Výsledek:

  • přizpůsobí se mimice obličeje
  • sjednocuje tón pleti
  • redukuje vrásky

Složení:

Hypoalergenní nekomedogenní složení zajišťuje výbornou snášenlivost s pokožkou u všech typů pleti včetně citlivé a jemné. Make-up je obohacen o termální vodu z Vichy, která pleť hydratuje, vyživuje a působí posilujícím a regeneračním účinkem. UV filtr 20 chrání proti UVB i UVA záření.

Použití:

V malém množství naneste na obličej a rovnoměrně rozetřete s využitím kosmetického štětce či houbičky po celé ploše včetně krku a uší, aby pleť získala sjednocený tón. Aplikujte denně, případně opakovaně v průběhu dne dle potřeby.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.