Kosmetika

Annemarie Börlind LL Regeneration Čisticí mléko na suchou pleť 150 ml

Produktová řada: LL Regeneration

Čisticí mléko na suchou pleť LL Regeneration od Annemarie Börlind důkladně odstraňuje make-up i jiné nečistoty a zanechá vláčnou pokožku. Ideální na obličej, krk i dekolt.

NAVÍC Annemarie Börlind Precizně tvarující řasenka Black 10 ml Při nákupu produktů značky Annemarie Börlind v minimální hodnotě 1200 Kč vč. DPH v libovolné kombinaci získáte NAVÍC Annemarie Börlind Precizně tvarující řasenku Black 10 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
539
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind LL Regeneration Čisticí mléko na suchou pleť 150 ml

50148882

Úvod

Odličování a rutinní čištění obličeje se dá dělat i šetrně. Čisticí mléko na suchou pleť z řady LL Regeneration od Annemarie Börlind jemně odstraní nečistoty a make-up. Díky tomu je ideální pro suchou a dehydratovanou pleť, které stačí málo, aby se začala olupovat či napínat. Z dlouhodobého hlediska chrání před vysoušením, jelikož posiluje, hydratuje a zvlhčuje. Díky patentovanému bioaktivnímu LL Biokomplexu podpoří regeneraci pokožky. Použijte na obličej, krk a dekolt.

Jemná k pokožce i k přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • čistí do hloubky
  • nenarušuje přirozené pH pleti
  • vhodné pro vegany

Seznamte se s řadou LL Regeneration

Značka Annemarie Börlind pro vysušenou a dehydratovanou pleť připravila kolekci LL Regeneration. Produkty v této řadě vyživují pokožku a normalizují tvorbu mazu. Zároveň také regenerují, posilují a vyhlazují pleť.


Složení

Výtažek z květů nehtíku lékařského – podporuje regeneraci, kyselina citronová – reguluje hodnotu pH, výtažek z třapatky – zklidňuje, sójový olej – zjemňuje pokožku, výtažek z vilínu – posiluje a vypíná pokožku, výtažek z třezalky – zklidňuje a chrání.


Použití

Krouživým pohybem naneste na suchou pokožku a poté opláchněte teplou vodou nebo kosmetickými tampony. Používejte každodenně, ráno i večer. Zapojte do rutiny i další produkty z řady LL Regeneration – gelovou esenci, denní, noční a oční krém.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.