Kosmetika

Annemarie Börlind Práškový pudr s kyselinou hyaluronovou Light 10 g

Práškový pudr s kyselinou hyaluronovou (odstín Light) značky Annemarie Börlind je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Chrání před vnějšími vlivy.

NAVÍC Annemarie Börlind Precizně tvarující řasenka Black 10 ml Při nákupu produktů značky Annemarie Börlind v minimální hodnotě 1200 Kč vč. DPH v libovolné kombinaci získáte NAVÍC Annemarie Börlind Precizně tvarující řasenku Black 10 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Varianty produktu
539
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Práškový pudr s kyselinou hyaluronovou Light 10 g

50148916

Úvod

Práškový pudr s kyselinou hyaluronovou (odstín Light) od značky Annemarie Börlind perfektně zakončí líčení a vytvoří sametově hebkou pleť. Dokonale matuje a zjemňuje. Obsahuje Anti-pollution komplex, který pleť chrání před nečistotami a také před modrým světlem. To může urychlovat stárnutí pokožky. Tento přírodní pudr je vhodný i pro citlivou pleť. Neobsahuje mikroplasty a certifikát Microbiome Certified dokládá, že respektuje přirozený mikrobiom pleti.

Šetrná k pokožce i přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty. Kosmetika této společnosti je vhodná i pro vegany. 

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje lesk pleti
  • vytváří přirozený vzhled
  • zjemňuje a vypíná pokožku

Složení

Výtažek z jojobového oleje – podporuje ochrannou bariéru pokožky, chrání před ztrátou vody, ale nemastí pleť, hyaluronát sodný – zvlhčuje pokožku.


Použití

Nanášejte pomocí pudřenky. Pokud chcete zafixovat make-up, aplikujte krouživými pohyby.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.