Kosmetika

Annemarie Börlind Řasenka pro natočení řas Black 9,5 ml

Rasenka pro natočení řas v černé barvě od Annemarie Börlind zajišťuje nebesky dlouhé řasy a perfektní objem. Obsahuje intenzivní pigmenty, které dokonale zvýrazňují oči.

NAVÍC Annemarie Börlind Precizně tvarující řasenka Black 10 ml Při nákupu produktů značky Annemarie Börlind v minimální hodnotě 1200 Kč vč. DPH v libovolné kombinaci získáte NAVÍC Annemarie Börlind Precizně tvarující řasenku Black 10 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
385
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Řasenka pro natočení řas Black 9,5 ml

50148921

Úvod

Rasenka pro natočení řas v černé barvě od Annemarie Börlind zajišťuje nebesky dlouhé řasy a perfektní objem. Obsahuje intenzivní pigmenty, které dokonale zvýrazňují oči. Složení z celulózových vláken z buku dodává řasám optickou délku jako nikdy předtím. Perfektně zvýrazňuje řasy po celý den a zabraňuje jejich otisku. Můžete ji bez obav použít i na citlivé oči. Přírodní složení.

Šetrná k pokožce i přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • opticky prodlužuje řasy
  • intenzivně pigmentovaná
  • ideální i na citlivé oči

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.