Kosmetika

Annemarie Börlind Matná rtěnka na rty Matt Berry 4,2 g

Matná rtěnka v odstínu Matt Berry od značky Annemarie Börlind příjemně hydratuje, regeneruje a zvýrazňuje rty. Dodává intenzivní barvu s dlouhotrvající výdrží.

NAVÍC Annemarie Börlind Precizně tvarující řasenka Black 10 ml Při nákupu produktů značky Annemarie Börlind v minimální hodnotě 1200 Kč vč. DPH v libovolné kombinaci získáte NAVÍC Annemarie Börlind Precizně tvarující řasenku Black 10 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
429
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Matná rtěnka na rty Matt Berry 4,2 g

50148933

Úvod

Matná rtěnka v odstínu Matt Berry od značky Annemarie Börlind příjemně hydratuje, regeneruje a zvýrazňuje rty. Dodává intenzivní barvu s dlouhotrvající výdrží. Zajišťuje perfektní komfort při nošení. Rtěnka má přírodní složení. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která udržuje vlhkost v pokožce a zabraňuje jejímu vysychání. Vosk z divokého manga vyživuje a minerální pigmenty poskytují perfektní intenzitu barvy. Už jen vybrat ten správný odstín!

Šetrná k pokožce i přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje minerální pigmenty
  • hydratuje, regeneruje
  • vytváří krémovou matnou texturu

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.