Potraviny a nápoje

Activlab Super Protein Breakfast ovesná kaše s jablky a skořicí 300 g

Značka: ACTIVLAB

Activlab Super Protein Breakfast ovesná kaše s jablky a skořicí je obohacená o vitamíny B1 a B3 + minerální látky. Chutná báječně a dodá správnou porci energie.

NAVÍC ActivLab BCAA XTRA Drink pomeranč 330 ml Při nákupu produktů značky ActivLab získáte NAVÍC ActivLab BCAA XTRA Drink pomeranč 330 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
79

Cena za 100 g: 26,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Activlab Super Protein Breakfast ovesná kaše s jablky a skořicí 300 g

50148350

Úvod

Activlab Super Protein Breakfast ovesná kaše s jablky a skořicí je ideální snídaně pro ty, kteří chtějí dobře začít svůj den. Ovesné vločky s lyofilizovaným ovocem a chia semínky chutnají báječně a dodají správnou porci energie. Kaše neobsahuje přidané cukry a je obohacená o vitamíny B1 a B3, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu + minerální látky (hořčík, zinek, železo, mangan, fosfor).

Hlavní vlastnosti

  • výborná chuť a správná porce energie
  • vitamíny B1 a B3 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu
  • hořčík přispívá ke správnému fungování nervové soustavy a ke snížení míry únavy
  • vysoký obsah vlákniny
  • bez přidaných cukrů

Složení

Ovesné vločky 56,7 %, pšeničné otruby, maltodextrin, jablečný prášek, chia semínka (Salvia hispanica) 0,7 %, lyofilizované jablko 0,5 %, skořice, aroma, sůl, syrovátkový proteinový koncentrát 0,2 % (z mléka), sladidlo: sukralóza. Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat deriváty sóji.


Použití

Odměřte do misky 8 plných polévkových lžic kaše a přidejte 150 ml 2% horkého mléka do úrovně vloček. Dobře promíchejte a nechte 3-5 minut odstát. Ihned konzumujte.


Upozornění

Obsahuje sladidla a přirozeně se vyskytující cukry.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.