Potraviny a nápoje

Activlab Super Protein Breakfast ovesné a rýžové vločky s banánem 300 g

Značka: ACTIVLAB

Activlab Super Protein Breakfast ovesné a rýžové vločky s banánem jsou obohacené o vitamíny B1 a B3 + minerální látky. Chutnají báječně a dodají správnou porci energie.

NAVÍC ActivLab BCAA XTRA Drink pomeranč 330 ml Při nákupu produktů značky ActivLab získáte NAVÍC ActivLab BCAA XTRA Drink pomeranč 330 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
79

Cena za 100 g: 26,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Activlab Super Protein Breakfast ovesné a rýžové vločky s banánem 300 g

50148353

Úvod

Activlab Super Protein Breakfast ovesné a rýžové vločky s banánem jsou ideální snídaní pro ty, kteří chtějí dobře začít svůj den. Ovesné a rýžové vločky s lyofilizovaným ovocem a chia semínky chutnají báječně a dodají správnou porci energie. Kaše neobsahuje přidané cukry a je obohacená o vitamíny B1 a B3, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu + minerální látky (hořčík, zinek, železo, mangan, fosfor).

Hlavní vlastnosti

  • výborná chuť a správná porce energie
  • vitamíny B1 a B3 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu
  • hořčík přispívá ke správnému fungování nervové soustavy a ke snížení míry únavy
  • vysoký obsah vlákniny
  • bez přidaných cukrů

Složení

Ovesné vločky 60 %, rýžové vločky 30 %, pšeničné otruby, maltodextrin, lyofilizovaný banán 0,5 %, aromata, syrovátkový proteinový koncentrát 0,1 % (z mléka), sójový proteinový izolát, hydrolyzovaný kolagen 0,1 %, sladidlo: sukralóza, sůl. Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Použití

Odměřte do misky 8 plných polévkových lžic kaše a přidejte 200 ml 2% teplého nebo studeného mléka do úrovně vloček. Dobře promíchejte a nechte 3-5 minut odstát. Ihned konzumujte.


Upozornění

Obsahuje sladidla a přirozeně se vyskytující cukry.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.