Elektronika

GESKE Sonic Thermo Facial Brush 6in1 sonický termo kartáček na obličej magenta

Značka: GESKE

GESKE Sonic Thermo Facial Brush 6in1 je sonický kartáček s výhřevem, který zajistí rychlé a efektivní čištění pleti, ale také její zpevnění, tonizaci, zvednutí a masáž!

1 350
Ušetříte 25%

Původní cena:  1 790 Kč  ·  sleva 440 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1790 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GESKE Sonic Thermo Facial Brush 6in1 sonický termo kartáček na obličej magenta

50152716

Úvod

Dokonalé čistění pleti je absolutní nezbytností k zachování její krásy. Sonický kartáček GESKE Sonic Thermo Facial Brush 6in1 vám pomůže s čištěním, ale také zpevněním, pozvednutím a tonizací pleti obličeje. Napomáhá vylepšit texturu pleti, rozzáří ji a pečuje i o pleť s jemnými vráskami nebo pleť mastnou a problematickou. Masážní ošetření s výhřevem vám okamžitě pomůže k vyrýsovaní tváře a pevným rysům obličeje, které každého ohromí. Flexibilní design cílený na oblast očí a nosu umožňuje detailní čištění a masáž v těžko dostupných oblastech. Technologie hlubokého zahřívání zajistí otevření pórů, což vaši pokožku připraví na vaši každodenní rutinu péče o pleť. Módní časopis ELLE schváli GESKE jako inovaci v oblasti krásy č.1- vyzkoušejte jediný přístroj na zpevnění, tonizaci, zvednutí, masáž a čištění!

GESKE Sonic Thermo Facial Brush 6v1 nabízí:

  • Skin Scan&Personal Rutine Guide využívá špičkovou technologii umělé inteligence, která zajistí, že své zařízení využijete na maximum
  • technologie SmartSonic Pulsation Technology odstraňuje volné nečistoty a zbytky
  • technologie Ultra Hygienic Deep Cleansing Technology zajišťuje zářivou pleť bez skvrn
  • technologie Youthful Glow Massage zvedá, zpevňuje a tonizuje pleť

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.