Dentální hygiena

iWhite Dark Stains sada na bělení zubů 10x0,8 g

Značka: IWHITE

iWhite Dark Stains vám pomůže bezpečně a v pohodlí domova docílit až o 8 odstínů bělejších zubů! Sada obsahuje 10 předplněných aplikátorů připravených k okamžitému použití.

NAVÍC iWhite Bělicí zubní kartáček 1 ks Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC iWhite Bělicí zubní kartáček 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
755
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: iWhite Dark Stains sada na bělení zubů 10x0,8 g

50152793

Úvod

Oslňte zářivě bílým úsměvem! iWhite Glow sada na bělení zubů vám pomůže bezpečně a v pohodlí domova docílit až o 8 odstínů bělejších zubů! Sada obsahuje 10 předplněných aplikátorů připravených k okamžitému použití. Každý obsahuje bělící gel s mikroperlami s aktivním černým uhlím, které neutralizují a odstraňují tmavé skvrny od kávy, čaje, tabáku a červeného vína. Aplikátory jsou tenké a pružné, takže skvěle přilnou k zubům a pohodlně se nosí. Okamžitý bělící účinek zaznamenáte již po prvním použití. K dosažení ještě intenzivnějšího výsledku můžete aplikaci opakovat až 5 po sobě jdoucích dní.

Výsledek:

  • až o 8 odstínů bělejší zuby
  • lesklé a zářivé zuby
  • bezpečné použití
  • vhodné pro všechny velikosti a odstíny zubů
  • bez hydrogen peroxidu

Použití

1. Před každou aplikací si jemně vyčistěte zuby.
2. Ujistěte se, že máte čisté a suché ruce.
3. Vyndejte předplněný aplikátor z uzavřeného obalu a ihned umístěte do úst tak, aby se gel dotýkal povrchu zubů. Horní i dolní zuby můžete bělit současně.
4. Zlehka přetáhněte rty přes aplikátor a opatrně zavřete ústa.
5. Po 20 minutách vyndejte aplikátor z úst a ihned zlikvidujte.
6. Zbylý gel ze zubů a dásní opláchněte vodou.

Upozornění: Příliš silné kousnutí může způsobit vytékání gelu mimo povrch zubů. Vyhněte se spolknutí gelu. Uchovávejte při teplotě 2 – 25°C. Nevystavujte teplu a přímému slunci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.