Kosmetika

Rilastil Acnestil Micropeeling exfoliační mléko na problematickou pleť 100 ml

Značka: RILASTIL
Produktová řada: Acnestil

Micropeeling exfoliační mléko na problematickou pleť Acnestil od značky Rilastil důkladně čistí tvář. Sjednocuje vzhled a předchází tvorbě nedokonalostí.

599
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Rilastil Acnestil Micropeeling exfoliační mléko na problematickou pleť 100 ml

50152503

Úvod

Micropeeling exfoliační mléko na problematickou pleť Acnestil od značky Rilastil zbaví tvář nečistot, odumřelých buněk a přebytečného mazu. Ač je přípravek důkladný, nevysušuje. Podporuje regeneraci a předchází vzniku nedokonalostí. Reguluje mazotok, přispívá k redukci černých teček. Při pravidelném používání zlepšuje a sjednocuje vzhled pokožky. Zanechá ji vyhlazenou a krásně hebkou na dotek. Mléko je skvělé jako součást péče o pleť se sklony k akné u dospívajících i dospělých.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje odumřelé buňky
  • čistí do hloubky pórů
  • redukuje nedokonalosti
  • sjednocuje vzhled
  • podporuje vstřebání dalších přípravků

Složení

Kyselina salicylová – odstraňuje odumřelé buňky z povrchu pokožky, předchází vzniku pupínků, kyselina mandlová – exfoliuje pokožku, regeneruje, derivát kyseliny azelaové – reguluje mazotok, hydratuje, redukuje zarudnutí, niacinamid – zklidňuje podráždění, posiluje pokožku a činí ji odolnější vůči vnějším vlivům.


Použití

Mléko nanášejte jako součást večerní rutiny. Aplikuje se na vyčištěnou a suchou pleť. Zlepšuje absorpci dalších produktů, např. séra či nočního krému. Mléko se neoplachuje, nechte ho vstřebat. Pro harmonizaci problematické pleti sáhněte i po dalších přípravcích z řady Acnestil.


O značce

Italská dermokosmetika Rilastil nabízí produkty pro všechny druhy pleti, včetně té problematické a senzitivní. Kosmetiku vyrábí a testuje ve vlastních laboratořích. Již od 70. let se jméno Rilastil spojuje se špičkovými produkty na podporu pružnosti pokožky. Tato vlastnost je klíčová pro její krásu, ale i odolnost. Společnost nezapomíná ani na udržitelnost a enviromentální odpovědnost. V laboratořích využívá energii z obnovitelných zdrojů a netestuje na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.