Zdravotnické prostředky

CURASEPT BIOSMALTO Baby Abraze&Eroze dětská zubní pasta 50 ml jahoda

Značka: CURASEPT

CURASEPT BIOSMALTO Baby-Kid je dětská zubní pasta s fluoridem a jahodovou příchutí, která chrání zuby před tvorbou zubního kazu a plaku.

149
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: CURASEPT BIOSMALTO Baby Abraze&Eroze dětská zubní pasta 50 ml jahoda

50152313

Úvod

CURASEPT BIOSMALTO Baby-Kid je dětská zubní pasta s fluoridem a jahodovou příchutí, která chrání zuby před tvorbou zubního kazu a plaku. Napomáhá zdravému vývoji stálých zubů, remineralizuje sklovinu a dentin a chrání před erozí kyselinami. Kombinovaný účinek specifických mikrokrystalů obnovuje tvrdé tkáně mléčných zubů, díky čemuž jsou pak odolnější vůči útokům bakteriálních kyselin. Zubní pasta je vhodná pro děti od 6 měsíců do 6 let.

Hlavní vlastnosti:

  • zubní pasta pro děti do 6 let
  • bez SLS
  • obsahuje 1 000 ppm fluoridu

Složení

PURIFIED WATER, GLYCERIN, HYDRATED SILICA, Mg-Sr-Carbonate hydroxyapatite conjugated with Chitosan2*, Fluorohydroxyapatite1*, CELLULOSE GUM, XYLITOL, AROMA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, XANTHAN GUM, POTASSIUM ACESULFAME, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, C.I. 19140, C.I. 17200. 1*H.A.F, 2*BIO-ACTIVE COMPLEX.


Použití

Doporučuje se používat malé množství produktu alespoň dvakrát denně.


Upozornění

Pouze pro použití v dutině ústní, nepolykejte. Uchovávejte mimo dosah dětí, zdrojů světla a tepla.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Číslo notifikované osoby: 0373.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.