Potraviny a nápoje

SENS Kořenění červíci Cibule & Petržel 15 g

Značka: SENS

SENS Kořenění červíci jsou výživnou potravinou s porcí vlákniny a 50 % bílkovin. Přirozená jemně oříškovo-máslová chuť larviček je doplněná pikantním kořením.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks označených produktů značky SensFood získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
125

Cena za 100 g: 833,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SENS Kořenění červíci Cibule & Petržel 15 g

50153948

Úvod

Pokud se osmělíte, zjistíte, že larvičky potemníka mají jemně oříškovou a máslovou chuť. Jsou výživnou potravinou s porcí vlákniny a 50 % bílkovin. SENS Kořenění červíci jsou navíc ochucení nejlahodnějším kořením v kombinaci se za studena lisovaným slunečnicovým olejem. Vybírat můžete hned z několika pikantních příchutí a z jedné ampule ochutná i 10 osob.

Hlavní vlastnosti

  • vysoký obsah proteinu
  • vysoký podíl vlákniny
  • příchuť Cibule & Petržel

Složení

Larvy potemníka moučného (Tenebrio molitor) (87 %), bio slunečnicový olej lisovaný za studena, cibule (2 %), sůl, dextróza, kvasnicový extrakt, petržel (0,5 %), česnek, pepř černý, římský kmín, rostlinný olej řepkový. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Konzumace červíků může lidem alergickým na měkkýše, korýše či roztoče vyvolat alergickou reakci. Může obsahovat stopy dalších ořechů, sezamu, sóji a hořčice. Po otevření ihned zkonzumujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.