Doplněk stravy

Alavis Maxima PROSTAProtect 30 kapslí

Značka: ALAVIS
Produktová řada: Maxima

Alavis Maxima PROSTAProtect je doplněk stravy s obsahem formule ProstateAktivator (Saw palmetto, kopřiva, organický zinek a selen). Zdravá prostata a správná funkce reprodukčního systému.

339

Cena za 1 kus: 11,30 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alavis Maxima PROSTAProtect 30 kapslí

50153689

Úvod

Správná funkce prostaty a reprodukčního systému. Alavis Maxima PROSTAProtect obsahuje formuli ProstateAktivator s vybranými složkami Saw palmetto, kopřiva, organický zinek a selen. Saw palmetto je palma keřovitého vzrůstu vyskytující se v jihovýchodních oblastech USA. Její tmavé plody v podobě bobulí obsahují olej bohatý na fytosteroly a mastné kyseliny. Pozitivně ovlivňuje zdraví prostaty. Zinek a selen jsou v přípravku obsaženy v organické formě, která má vysokou biologickou dostupnost. Zdrojem selenu jsou obohacené kvasinky Goldcell MY Se20 - 100% přírodní a bez GMO původu, primárně vypěstované ze speciálně vybraného kmene pivovarských kvasnic.

Hlavní složky:

  • Saw palmetto (Palma plazivá) přispívá k udržení zdravé prostaty a normálního funkce močové soustavy, příznivě ovlivňuje reprodukční systém
  • kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) napomáhá vylučování vody z organismu a přispívá ke správné činnosti ledvin a normální funkci prostaty
  • zinek přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi, k normální plodnosti a reprodukci, podílí se na procesu dělení buněk
  • selen přispívá k normální spermatogenezi
  • selen se zinkem příznivě ovlivňují imunitní systém a pomáhají chránit buňky před oxidativním stresem

Dávkování

Dospělí užívají 2x denně 1 kapsli nejlépe ráno a večer, zapijte dostatečným množstvím vody. Doporučuje se užívat nejlépe nalačno nebo s menší porcí jídla.


Složení

Saw palmetto 325 mg, kopřiva 200 mg, organický zinek 10 mg (100 % RHP), organický selen 55 µg (100 % RHP) v jedné kapsli. RHP – referenční hodnota příjmu.

ProstateAktivator [palma plazivá Saw palmetto (Serenoa repens, extrakt plodů 5:1, ≥ 45 % mastných kyselin, nosič: modifikovaný škrob) 325 mg, kopřiva dvoudomá (Urtica dioica, extrakt listů 10:1, ≥ 2 % křemíku, nosič: maltodextrin) 200 mg, zinek (citronan zinečnatý, ≥ 31 % zinku, 100 % RHP) 10 mg, selen Goldcell (kvasnice obohacené organickým selenem, ≥ 0,2 % selenu, 100 % RHP) 55 µg], protispékavá látka (stearan hořečnatý), vegetariánská kapsle: hydroxypropylmethylcelulosa.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti, mladistvé do 18 let věku, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.