Doplněk stravy

VitaHarmony Slávka zelenoústá s manganem 90 kapslí

VitaHarmony Slávka zelenoústá s manganem obsahuje prášek ze svaloviny slávky, která je bohatá na glykosaminoglykany a mangan pro udržení zdravých kostí.

465
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: VitaHarmony Slávka zelenoústá s manganem 90 kapslí

50152882

Úvod

Přírodní cestou na klouby. Slávka zelenoústá (Perna canaliculus) je mořská mušle z vod Nového Zélandu. Přípravek VitaHarmony Slávka zelenoústá s manganem obsahuje prášek ze svaloviny slávky standardizované na obsah 18 % aktivních látek, tzv. glykosaminoglykanů – GAG a mangan, který příznivě ovlivňuje stav kostí a napomáhá normální tvorbě pojivových tkání. Glykosaminoglykany patří mezi základní složky mezibuněčných prostor pojivových tkání (především vazů, kloubních chrupavek a šlach). Slávka obsahuje také esenciální nenasycené omega 3 mastné kyseliny. Během výroby tohoto přípravku je využívaný proces deodorizace, kterým se z extraktu slávky odstraňují látky zodpovědné za nepříjemný zápach kapslí.

Pro koho je přípravek vhodný?

  • pro osoby s chronickými problémy kloubů
  • pro aktivní sportovce
  • pro osoby s vysokou fyzickou zátěží a při rekonvalescenci

Dávkování

Užívejte 2-3 kapsle denně. Kapsli spolkněte a zapijte dostatečným množstvím vody.


Složení

Slávka zelenoústá 540 mg, mangan 1 mg (50 % denní referenční hodnoty příjmu) v jedné kapsli.

Slávka zelenoústá (Perna canaliculus) - prášek ze svaloviny slávky standardizovaný na obsah 18 % glykosaminoglykanů, glukonát manganatý, obal kapsle: želatina, látky protispékavé (stearan hořečnatý).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.