Kosmetika

Simpl Therapy Rich pleťový krém 50 ml

5.0

Rich pleťový krém od Simpl Therapy je vhodný pro suchou a dehydratovanou pleť. Vyživuje, zklidňuje a brání ztrátě vlhkosti během celého dne. Zjemňuje pokožku.

565
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Simpl Therapy Rich pleťový krém 50 ml

50153557

Úvod

Rich pleťový krém od značky Simpl Therapy obsahuje 30 % olejů. Díky tomu perfektně nasytí suchou a dehydratovanou pokožku. Doplní chybějící vlhkost a předejde její ztrátě v průběhu celého dne. Ač je hutnější, neucpává póry. Rychle se vstřebá bez mastného filmu. Pleť příjemně zjemní a zvláční. Zároveň díky panthenolu podpoří její regeneraci. Po použití je tvář zklidněná a krásně zářivá.

Hlavní vlastnosti:

  • rychle se vstřebá
  • hydratuje a zklidňuje
  • podporuje regeneraci
  • brání ztrátě vlhkosti
  • veganské složení

Složení

Panthenol – zvláčňuje a zklidňuje pleť, posiluje kožní bariéru, brání ztrátě vlhkosti, ceramidy – vyživují a chrání pleť tvář vnějšími vlivy, předchází dehydrataci pleti a podráždění. 


Použití

Nanášejte ráno a večer na vyčištěnou pleť po aplikaci séra. Lehce stlačte pumpičku a jemnými krouživými pohyby vmasírujte do pokožky.

Krém je pro svou bohatou texturu vhodný také jako čistě noční krém pro intenzivní regeneraci.


O značce

Za značkou Simpl Therapy stojí dermatologové z české a slovenské kliniky Envy. Ti razí heslo: jednoduchost, funkčnost a kvalita. Stačí jen tři kroky – čištění, aktivní péče, hydratace. A každý může být majitelem zářivé a krásné pleti. Spoléhají na nejnovější technologie a špičkové ingredience. Svou kosmetiku neustále podrobují spotřebitelským testům. V intuitivním portfoliu produktů si vybere každý bez rozdílu věku, pohlaví či typu pleti. Všechny jsou dermatologicky testované a veganské.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.