Kosmetika

SOSU Cosmetics Eye Voltage Bouncy Brow Stíny na obočí light medium 2,5 g

Značka: SOSU
Produktová řada: Cosmetics

Stíny na obočí Eye Voltage Bouncy Brow Cosmetics od SOSU v odstínu light a medium pro dokonalý make-up. Namixujte si perfektní odstín, nebo vyzkoušejte ombré.

269
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Cosmetics Eye Voltage Bouncy Brow Stíny na obočí light medium 2,5 g

50153887

Úvod

Toužíte po dokonalém obočí, ale nedaří se vám najít ten správný barevný tón? Nebo vám učaroval ombré efekt a chcete ho docílit i sama doma? Stíny na obočí Eye Voltage Bouncy Brow Cosmetics od SOSU v odstínu light a medium jsou tu pro vás. V krabičce na vás čekají rovnou dva stíny, které můžete libovolně míchat. Snadněji tak dosáhnete ideálního odstínu, který vám bude lichotit. Zároveň je využijete na stínování obočí v ombré stylu. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • namícháte si odstín podle sebe
  • použijete na pudrové ombré obočí
  • dlouho vydrží

O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SoSueMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.