Potraviny a nápoje

SENS Kořenění červíci Česnek & Bylinky 15 g

Značka: SENS

SENS Kořenění červíci jsou výživnou potravinou s porcí vlákniny a 50 % bílkovin. Přirozená jemně oříškovo-máslová chuť larviček je doplněná pikantním kořením.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks označených produktů značky SensFood získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
125

Cena za 100 g: 833,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SENS Kořenění červíci Česnek & Bylinky 15 g

50153949

Úvod

Pokud se osmělíte, zjistíte, že larvičky potemníka mají jemně oříškovou a máslovou chuť. Jsou výživnou potravinou s porcí vlákniny a 50 % bílkovin. SENS Kořenění červíci jsou navíc ochucení nejlahodnějším kořením v kombinaci se za studena lisovaným slunečnicovým olejem. Vybírat můžete hned z několika pikantních příchutí a z jedné ampule ochutná i 10 osob.

Hlavní vlastnosti

  • vysoký obsah proteinu
  • vysoký podíl vlákniny
  • příchuť Česnek & Bylinky

Složení

Larvy potemníka moučného (Tenebrio molitor) (87 %), bio slunečnicový olej lisovaný za studena, cibule (2 %), cibule, bylinky (2 %) (tymián, rozmarýn, oregano, bazalka), rostlinný olej řepkový. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Konzumace červíků může lidem alergickým na měkkýše, korýše či roztoče vyvolat alergickou reakci. Může obsahovat stopy dalších ořechů, sezamu, sóji a hořčice. Po otevření ihned zkonzumujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.